vineri, 7 noiembrie 2008

Vise...:-@

FIEECARE ISI VEDE VISUL PE DIANAUNTRU OCHILOR...:dVisul normal ar trebuii sa fie cv frumos.... in care sa apara numai cine vrei tu si sa se intample numai lucruri fr...ca deh macar aici ai dreptul sa alegi pt ca fiecare are visul lui...:)
Darr vorbind de acel vis pe care toata lumea il are noaptea sau cel putin atunci cand dormi...eee acolo e altcv... defapt cu ce ne ajuta pe noi visele astea uneori te fac sa renunti alteori te fac sa speri in continuare .... in vis totul poate fi decupat dintr`o poveste sa fie chiar totul perfect...poti sta aproape de pers draga o poti saruta o poti strange in brate fara nici un regret...dar toate fara sa dureze te trezesti si gataaa :-h iti poti lua adio....de aici pt a putea face sa devina realitate e foarte greu de cele mai multe ori imposibil....dar pot fi si vise rele pe care a2a zi nici macar nu vrei sa ti le amintesti......toate sperantele noastre ca intr`o zi totul va fi bn sunt si ele tot niste vise...care eo nu le prea vad indeplinite....:-....

Deci pana la urma ce vise ar trebui sa avem bune si sa te amagesti degeaba rele si sa iti fie frica sa faci urmatorul pas....sau mai bn ne laum gandul de la vise...de multe ori se zice ca pers care viseaza va fi intr`un continu vis fara a rezolva nmc si e luata drept prost/a...??:-?....

Parerea mea este ca fiecare are treptul la visul lui fara sa tina cont de parerile altora trebuie sa lupte cu toata fiinta pt a indeplini acel fis.... ;)


Ia sa va vad pe voi ce parere aveti ;));));));):D

Un comentariu:

Alle spunea...

De acord cu tine, fiecare are dreptul la visul sau. Insa nu cumva anumite vise, deseori imposibil de realizat, ne amagesc .. facandu'ne mai mult rau decat bine ?:). Cred ca stii unde bat.